2010.01.19.
20:00

Írta: ancsyblogja

barátság-os idézetek:)

„If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them.”

„A best friend is the one who can look at u with the biggest smile on your face and still knows something's wrong.”

"A friend in need is a friend indeed."

"Friendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"

"Be yourself, your friends don't want anyone else!"

"A good friend will come bail out of the jail... a true friend will be sitting next to you."

Sajnos (vagy nem sajnos) a barátság egy rettentő fontos dolog. Akinek nincsenek barátjai és elsősorban az IGAZ barátokra gondolok, akkor szerintem egy elveszett ember. Őszintén szólva néha én is ilyen elveszett embernek érzem magam. Mert nem az a barát, aki meghallgatja a bajodat és utánna fűnek-fának kibeszéli, vagy aki kibeszél a hátad mögött, vagy aki kikezd a barátoddal (vagy a neked tetsző fiúval), vagy aki a szemedbe hazudik, vagy aki csak ún.érdekbarát. Sajnos az a legszomorúbb, hogy az ilyen emberekből van a legtöbb.:(

Én kívánok minden egyes erre szédelgő olvasómnak IGAZ barátokban teli boldog életet. Én aki nem talál ilyet, ne keresse görcsösen, mert csak olyan emberekkel fog találkozni, aki nem önmagadért, hanem önmaga érdekéért fog veled lenni. Akinek van ilyen IGAZ barátja, az ne veszítse el, mert egy nap rádöbben, hogy nem élhet teljes életet nélküle.

http://holdkristaly.freeblog.hu/files/bar%C3%A1ts%C3%A1g%20leirhatatlan.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsyblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr301685687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása