2010.08.01.
11:51

Írta: ancsyblogja

VÉGRE...

kész a szobám. (már csak polcot kell csináltatni) Végre élvezhetem a szélessáv minden percét az áfonyaszínű szomámban:):):) Kimondhatatlan öröm. Még ugyan díszítés és egy kicsit rendezés alatt áll, de azért nem rossz most sem. Szóval asszem ígértem vmit. És igyekszem ezt be is tartani.

Szóval kezdjük az elején. Júl. 3-án hajnali fél 5-kor gyülekeztünk a sulinál. Kiderült, h a busznak nincs csomagtartója, szóval elég döcögősen indult az út. De végül elindultunk vhogy. Az út megállásokkal 14 kemény és  fárasztó óra volt. De végül megérkeztünk Bullay-ba. A táj egyszerűen leírhatatlan volt. Az első nap elég érdekes volt, hiszen számomra furcsa volt olyan emberekkel beszélni akiknek az anyanyelvük német. De ahogy belerázódtam a németbe már jobb volt. A családom, aki fogadott nagyon rendes és aranyos volt. (Most is nagyon hiányoznak.) Németországban rengeteg programon vettünk részt és rengeteg várost járunk körbe. (Nem kezdem ezeket leírni, mert biztos senki sem kíváncsi rá és még holnap estig itt ülhetnék és gépelhetnék.) A lényeg az, hogy nagyon jó volt. De sajnos minden jónak egyszer eljön a vége, ami persze erre is igaz. Sajnos eljött az a fránya júl. 15. És nekünk haza kellett jönnünk. Éjfélre értünk haza. De összességében jó buli volt. Ja, és hogy ne feledjem a legjobbat valószínűleg jövőre megyek vissza, mert a családom hívott hogy menjek.:)

A másik örömhír pedig a rég áhított cicus. Hát szóval az úgy volt... Júl. 15-én hazajöttünk és én meg már 18-án hazaállítottam a macsekkal, amit a tatai állatkgyógyászati központból fogadtam örökbe.:) Hát képzelhetitek mennyire örült apám. De nem zavart, hiszen megígérte. Szóval élveztem egy darabig a macsek társaságát, de aztán kedden vissza is kellett vinnem az orvoshoz, mert kiderült hogy beteg. Macskanáthája volt, de már nagyon jól van és nagyon virgonc.

KIEGÉSZÍTÉS: Szóval ő a Nyafi:)facebook-on van több kép róla. Németországos képek is ott vannak.:)Az érdeklődők ott találják meg:)(a lelkesebbektől kommentet is kérek):):)

Kattints a képre a teljes mérethez!

 Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsyblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr42190757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankablogja 2010.08.01. 19:56:31

jó volt olvasni a beszámolót!:)
még több bejegyzést!!!

pankablogja 2010.08.01. 19:57:20

ja, a szobádról is kérünk képet!!!
érdekel ez az áfonyaszín...:)

oFő 2010.08.02. 12:32:46

van itt egy blogolvasó, akit történetesen érdekel, mely német városokat kerestetek fel és mit csináltatok, úgyhogy csapj a billentyűk közé és hajrá. a német családod gondolom le volt hidalva a némettudásodtól. remélem, mondták, hogy menj el nyelvvizsgázni, különben hátrakötik a sarkadat.
hetek óta hiába járok fel a macska fotójáért, szóval őszintén remélem, hogy sikerül hamarosan beszúrnod egy képet. ezenkívül engem is érdekel az áfonyaszínű szoba.

ancsyblogja 2010.08.02. 16:36:45

szóval....Nem a német családom nem volt lehidalva a német tudásomtól, de ajánlgatták a koblenzi egyetemet...És nem még nem érzem úgy h nyelvvizsgázni kéne, mert nem tudok még annyira németül. megbukni pedig nem szeretnék.:( ja és remélem jön haza a tesóm hamarosan és akkor lesz fotó a macsekról. de a szobámról csak annyit h halványlila és sztem fényképről nem látszik annyira, de próbálkozni fogok.:)

ancsyblogja 2010.08.02. 16:47:37

ja, ami hirtelen eszembe jut: Bullay, (én Neef-ben laktam) Zell, Trier, Luxembourg (csak néhány rövid órácska), Traben-Trarbach, Koblenz, Reil, Eltz, Cochem, Klotten, Bendorf, Pulvermaar, Mainz, Pünderich.
Csak ennyi helyen voltunk, de nagyon nagyon jó volt.
Kletterwald für immer:):):)
süti beállítások módosítása