2010.03.07.
13:33

Írta: ancsyblogja

közérdekű közlemény

Elnézést kérek, de ezen a héten elmaradnak az irodalmi bejegyzések. Sajnálatos eset történése miatt. Pénteken kikaptam a matek 1-es dogám és ezért egész hétvégén matekozok(tam). És ezért nem volt erőm irodalmi bejegyzéseket körmölni.

Ezer bocsi mindenkitől, aki az én "értékes" irodalmi bejegyzéseimet akarta olvasni.:)

 


 

KIEGÉSZÍTÉS:

Kijavítottam az egyes matekot 4-esre.:)(nem a legjobb, de az egyesnél igen) És mivel hosszúhétvége lesz, ezért a blogot is megcsinálom a kedves errefele nem nagyon járó olvasoknak.:)HURRÁ!!!!!!!!!!:):):):):)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsyblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr581816021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.03.09. 15:31:39

ó, hát ezért nem találni új elmerengéseket ezen az oldalon...
ez volt az a doga, amiről beszéltünk csütörtökön áhítat után? aminek az ofő a TÉMÁJÁT sem értette meg? remélem, azóta pótoltad minden ezirányú hiányosságodat, és megnyugodtál egy kicsit. az a lényeg, hogy ne menjen a német (és a magyar) rovására.

németből egyébként egyre ügyesebb vagy.

ancsyblogja 2010.03.09. 17:50:02

igen,ez volt az a doga.Majd csak csütörtök délután pótolom. Pont akkor.( nem hiszem el), de azért remélem kapok egypár pluszpontot.
köszönöm, de én meg egyre jobban érzem, hogy nem megy semmi. (nemcsak a német) hogy lehetnék jó, ha van egy csomó hibám???

oFő 2010.03.10. 10:40:53

úgy, hogy többféle hiba létezik.
A) van a Flüchtigkeitsfehler nevű apró nyelvtani hiba, ami nem megy a megértés rovására, csak a kekec tanár kapja rá fel a fejét, hogy "kérem, ezt már tanultuk!" - ilyenek nagyrészt a te hibáid is.
B) és van a SZARVASHIBA, mikor az ember sört akar kérni, és helyette azt mondja, hogy ebbe a szőnyegbe sajnos nem lehet belecsavarni a filippínó házvezetőnőt, vagy éppen a "holnap menni fritőz"-típusú kijelentések, amiknek a világon semmi értelmük nincs.

aki tanul, az csinál hibát, nélkülük nem megy. szép lassan megtanulod, hogy melyik hibát hogyan javítsd ki és/vagy előzd meg, ez a haladás. (én szóltam, uff.)
süti beállítások módosítása