2010.03.24.
19:43

Írta: ancsyblogja

Pankától csórtam, de imádom...:)

Egyik éjszaka egy férfinek volt egy különös álma. Azt álmodta, hogy a tengerparton együtt sétál Jézussal. A lábnyomok a férfi életútját ábrázolták. Az egyik pár lábnyom az övé, a másik Jézusé volt.
Mikor a férfi életének az utolsó szakaszához ért, visszatekintett az egész életére. Azt vette észre, hogy életének legnehezebb időszakainál, csak egy pár lábnyom van a homokban, nem pedig kettő.
A férfit nagyon nyugtalanította a dolog, így Jézushoz fordult és ezt kérdezte: "Uram! Te azt ígérted, hogyha melletted döntök, akkor egész életemen át velem leszel. De ahogy végignézem az életemet, a legnehezebb időszakoknál csak egy pár lábnyomot látok. Én ezt nem értem! Miért éppen akkor hagynál magamra, amikor a legnagyobb szükségem van rád!"
Jézus szelíd hangon így válaszolt:
"Drága gyermekem, Én szeretlek téged, és soha nem hagynálak magadra! A legnagyobb megpróbáltatások és szenvedések ideje alatt valóban csak egy pár lábnyomot láthatsz. De ez csak azért van, mert akkor a karjaimban hordoztalak."

 

http://www.istentisztelet.hu/irasok/ikepek/nyomok.jpg

 

Azt hiszem nem kell ehhez hozzáfűzni semmit, mert nem érdemes, hiszen ez a történet mindent elmond.:)Nem is szeretném elrontani ezt a gyönyörű történetet az én hülye hozzáfűznivalóimmal.:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsyblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr201865969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.03.25. 08:34:41

nem hülyék a gondolataid. ne legyél ennyire önbizalmatlan.

ancsyblogja 2010.03.25. 15:56:15

de sajnos ilyen vagyok. ezt dobta a gép.:) ezen próbálok változtatni. jelentem eddig nem sok sikerrel.:)
süti beállítások módosítása